Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.best-toys.ro in termen de 14 zile de la cumpararea lor.

Daca nu sunteti multumit de produsul primit aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de transport ale produselor.

 

Procedura de retur este urmatoarea:

 

  1. Completati fromularul de retur in maxim 14 zile de la primirea coletului daca nu sunteti multumit de produs si nu mai tarziu de 48 de ore in cazul in care produsul prezinta deteriorari, accesorii lipsa sau alte defecte. Va vom contacta in cel mai scurt timp pentru infromatii despre livrarea coletului catre noi.
  2. Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original, cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de best-toys.ro
  3. Coletul returnat trebuie sa contina urmatoarele informatii: Numarul comenzii, numele si adresa dumneavoastra
  4. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur, prin curierat rapid sau transfer bancar in cazul in care cumparatorul specifica un cont IBAN valid.

  

Exceptari de la dreptul de retragere conform Art.16 din OUG 34/2014:

lit. d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid – produsele gonflabile
lit. e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator – produsele gonflabile care sunt umflate cu gura, fara o pompa speciala.

Produsele gonflabile beneficiaza de o garantie de 48 ore din momentul primirii coletului (garantie oferita de www. best-toys.ro) – orice sesizare primita dupa aceasta data nu va fi luata in considerare.

 Pentru produsele personalizate

Se accepta returul doar in conditii speciale:

Coletul a fost avariat, distrus pana la destinatie ( termenul de informare asupra acestui aspect este de 24 H de la data intrarii In posesia bunului )

Produsele au fost livrate greșit

Produsele prezintă defecte de fabricație

Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, “furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar” sunt exceptate de la dreptul de retragere ( retur)  in cee ace priveste contractile la distanta.

Astfel produsele personalizate NU pot fi returnate si nici inlocuite,  fiind exceptate de la dreptul de returnare.

 

La retur se inapoiaza valoarea achitata de client mai putin costul de 15 lei suportat de vanzator ca taxa de livrare initiala a produsului.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative