Modalitati de livrare a produselor

 • Transportul este asigurat de Curierat Rapid – Sameday.
 • Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului plus ambalarea noastra, care sa protejeze produsele pe durata transportului
 • Livrarea se face in toata tara.

Procesare comenzi

 • Comenzile efectuate pana in ora 12 se proceseaza in aceeasi zi
 • Comenzile efectuate dupa ora 12 se proceseaza in ziua urmatoare

Tarife si timp de livrare

 • Curierat Rapid –  dureaza 1-4 zile pana ajunge coletul, coletele se expediaza si livreaza doar in zilele lucratoare (de luni pana vineri)
 • Tariful pentru livrare este de 16,99 lei

In ce situatii beneficiez de transport gratuit pentru produsele comandate?

Expedierea gratuita este asigurata in urmatoarele situatii:

 • Pentru orice comanda avand o valoare totala minima de 400 RON, cu livrarea efectuata prin curier, in cele 5625 de localitati care beneficiaza de acest serviciu. Coletele livrate in afara ariei de acoperire sunt purtatoare de taxa de transport. Costul suplimentar va fi confirmat de catre consultantii nostri.
 • Produs deteriorat in transport :
 1. a) Va rugam sa refuzati coletul daca acesta este deteriorat in mometul il care vi-l inmaneaza curierul si sa ne anuntati telefonic sau pe mail.
 2. b) daca produsul este afectat va rugam fotografiati produsul in zona afectata cat si o fotografie de ansamblu; Aceste fotografii impreuna cu dovada comenzii si a platii va asigura schimbarea imediata a produsului.

Costurile de transport includ: manevrare și împachetare, transportul propriu-zis până la adresa dumneavoastră, TVA, rambursul sumelor aferente atunci când comanda este cu plata la livrare. Ele se vor aplica o sigură dată pentru colet/expediție.

Drepturile consumatorilor sunt conforme cu OUG 34/2014 . Orice noua lege sau Hotarare Guvernamentala va modifica certificatul de garantie dupa noile reglementari.   Garantia Totala asupra alegerii dumneavoastra : Daca un produs comandat nu este pe placul dumneavoastra, investitia dumneavoastra este sigura la Best-Toys.ro, noi asigurandu-va timp de 14 zile inlocuirea sau returul complet. Trebuie completat un formular pus la dispozitie prin cerere directa la adresa office@best-toys.ro. Produsul trebuie sa fie in ambalajul original nedeteriorat, insotit de copiile documentelor de cumparare. Costurile de schimbare a produsului sau retur cad in sarcina dumneavoastra .